Det lærte hun af afsoning

Maria Hirse afslører alt om sit fængselsmareridt i ny bog

Offentliggjort Sidst opdateret

Maria Hirse fik et chok, da hun indledte afsoningen en dom på to års ubetinget fængsel, hvoraf hun i den første del kom i varetægt.

Oplevelserne har den 52-årige tidligere bogstavvender i ’Lykkehjulet’ detaljeret beskrevet i sin nye bog ’Kvinde værst: Mit liv bag tremmer’, der udkom torsdag.

Og det har bestemt ikke været en dans på roser.

- Det var et kæmpechok, og det endte det også med, at jeg blev kastet omkuld. Det er ikke sjovt at blive varetægtsfængslet. Jeg anede ikke engang, hvad det betød, sagde hun til Kendte.dk forud for udgivelsen hos forlaget 'People' i København.

Syv kvadratmeter

- Det er hårdt at være indespærret 23 timer i døgnet. Der var tid til rigtig mange tanker. For mange tanker. Det sværeste har været ikke at have noget at lave på syv kvadratmeter, sagde Maria Hirse, der i hvert fald har haft rigelig tid til selvransagelse undervejs i forløbet.

- Jeg haft en usædvanlig dårlig dømmekraft, også når det kommer til mænd. Så for alles skyld har vi taget en beslutning om, at lade mine nære vurdere fremadrettet. Det skal jeg ikke ud i nogensinde igen, fastslog hun.

- Men nu er det væk, og jeg har afsonet min straf. Selvfølgelig skulle jeg have holdt mig på stien, men jeg var trængt så meget op i en krog, at jeg var nødt til at reagere på det, erkendte Maria Hirse om tæskeholdsepisoden mod hendes eks-kæreste, som hun blandt andet blev dømt for.

Det var en lettelse for Maria Hirse at skrive om fængselsopholdet.

 

 

Powered by Labrador CMS