Det skal de danse i aften

Store udfordringer for parrene i 'Vild med Dans'

Offentliggjort

I aftenens 'Vild med dans' vil deltagerne præsentere fem forskellige dansestile, hvilket lover en underholdende aften for både dommere og seere over hele Danmark.

Danser tango

Blandt de fremtrædende optrædener kan nævnes TV-vært Rasmus Staghøj og Asta Björk, der vil danse tango, mens realitykendissen Philip May og Camilla Dalsgaard vil prøve kræfter med cha cha. 

Vals og quickstep

Aftenen byder også på vals og quickstep fra andre par.

Dansekonkurrencen spidser til, så det bliver spændende at se, hvem der har været dygtigst til at passe træningen, og det vil helt sikkert komme til at afspejle sig i aftenens 'Vild med Dans'.

Philip og Camilla

Realitykendissen Philip May fik sin debut på dansegulvet sidste fredag i en tango. I aften får han lov at svinge hofterne med Camilla Dalsgaard, når parret denne gang skal ud i en cha cha til et remix af Sabrina Carpenters "Espresso".

Kamal og Mie

Vi bliver præsenteret for endnu en cha cha til Justin Timberlakes "No Angels", når podcastvært Kamal Hassan indtager scenen med sin partner Mie Moltke.

Morten og Malene

"Badehotellet"-Morten Hemmingsen skal med sin partner Malene Østergaard mødes i en vals til tonerne af “Older” med Lizzy McAlpine.

Victor og Mille

Kajakroeren Victor Gairy Aasmul forsøger at danse sig ind i Danmarks og dommernes hjerter, når han med sin partner Mille Funk også skal svinge hofterne i aftenens tredje cha cha til Ariana Grandes "Yes, and?"

May og Mads

Det sjette dansepar, der står for skud, er skuespiller May Lifschitz, der med sin dansepartner Mads Vad kaster sig ud i en quickstep til “Texas hold em” med Beyonce.

Anna og Eugen

Influencer Anna Munch danser med Eugen Miu, der havde sin "Vild med dans"-debut sidste fredag. I aften skal parret endnu engang vise, hvad de duer til, når de også bryder ud i en quickstep til Billie Eilishs “Birds Of A Feather”.

Dot og Nikolaj

Bakkersangerinden Dot Wessman indtræder dansegulvet med sin partner Nikolaj Lund, når de skal danse paso til tonerne af “Training season” med Dua Lipa.

Sara og Damian

Aftenens anden paso præsenteres af TV 2-vært Sara Lygum og dansepartneren Damian Czarnecki, som skal danse til Tiesto og Alana Springsteens ”Hot Honey”.

Rachel og Thomas

Det sidste par, der har kridtet skoene, er "Årgang 0"-stjernen Rachel Ellebye, der med sin partner Thomas Evert Poulsen danser aftenens anden vals til tonerne af “There Goes My Baby” med d4vd.

Powered by Labrador CMS