Skip to main content

Dronningen afslører: Vil på ferie med børnebørnene

For dronning Margrethe blev det afsluttende pressemøde på Færøerne også en afsløring af et ønske om at nyde en rejse med de mange børnebørn

Afsluttende pressemøde med dronning Margrethe efter besøget på Færøerne, Torshavn, mandag den 19. juli 2021. Dronningen skulle have sejlet på Kongeskibet Dannebrog til Færøerne, men en motorfejl på Kongeskibet Dannebrog gjorde, at hun ikke kunne sejle til Færøerne men måtte flyve dertil. Foto: HANNE JUUL/Ritzau Scanpix
Afsluttende pressemøde med dronning Margrethe efter besøget på Færøerne, Torshavn, mandag den 19. juli 2021. Dronningen skulle have sejlet på Kongeskibet Dannebrog til Færøerne, men en motorfejl på Kongeskibet Dannebrog gjorde, at hun ikke kunne sejle til Færøerne men måtte flyve dertil. Foto: HANNE JUUL/Ritzau ScanpixHANNE JUUL

Dronning Margrethe afsluttede mandag sin rejse til Færøerne.

Turen skulle egentlig være gået med kongeskibet Dannebrog, men problemer gjorde, at skibet blev hjemme - og dronningen i stedet fløj til øgruppen.

Og efter fem dage på Færøerne, som er foregået i hæsblæsende tempo, så blev det tid til et afskedspressemøde - inden hun igen skulle tilbage til Danmark.

- Jeg er blevet meget varm modtaget over det hele og jeg har fået set en masse. Og set ting og steder, jeg ikke har oplevet før så det har virkelig, virkelig været nogle dage, der har været rige på oplevelser, lød det blandt andet fra dronningen ifølge Billed Bladet.

Men på pressemødet kom også en anden interessant detalje frem.

Drømmer om en familierejse

På pressemødet var dronningen i særdeles godt humør og afslørede blandt andet, at hun drømte om at rejse med de mange børnebørn.

Og den rejse måtte altså gerne gå til Færøerne.

Dronning Margrethe var tilbage på Færøerne for første gang i fem år.

Endvidere oplyste dronningen, at hun har planer om at tage på ferie i Frankrig efter hendes rejse til Grønland senere på måneden.

Del din kommentar