Skip to main content

Efter turbulent tid: Det skal Frederik og Mary nu

Mandag tager kronprinsparret atter hul på deres royale arbejde efter en turbulent tid med heftig kritik fra danskerne

Det har været en hård tid for kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, der har været udsat for lidt af en shitstorm på de sociale medier oven på deres håndtering af Herlufsholm-sagen. 

I fredags kom kronprinsparret så med en opsigtsvækkende udmelding og satte ord på, hvorfor det endnu ikke har fået konsekvenser for deres børn prins Christian og prinsesse Isabella, at skolen tidligere på året blev ramt af en stor krænkelsessag. 

Nu er både Frederik og Mary klar til at genoptage deres royale arbejde. Det sker allerede fra mandag, skriver Billed-Bladet

Turen går til Holland

Her skal de besøge Holland, hvor parret står i spidsen for et dansk erhvervsevent i Holland, hvor fokus vil være på grøn omstilling og digital sundhed.

Her vil en større dansk delegation med blandt andet sundhedsminister Magnus Heunicke og klima- og energiminister Dan Jørgensen være til stede. 

Eventet skulle have fundet sted tilbage i november 2020, men måtte udsættes som en direkte konsekvens af coronapandemien. 

Stor festmiddag

Der venter kronprinsparret et par travle dage. De skal nemlig også åbne en erhvervskonference i Haag, mens de senere skal besøge en række virksomheder i Haag, Rotterdam, Delft og Leiden. 

Samtidig vil Frederik og Mary deltage i en stor festmiddag, hvor hollandske kong Willem-Alexander og dronning Maxima også vil deltage.

Kronprinsparret får travlt de kommende dage.
Kronprinsparret får travlt de kommende dage.Philip Davali/Ritzau Scanpix
Del din kommentar