Skip to main content

Efter ufrivillig abort: Hun kæmper med sig selv

Tv-darlingen Christiane Schaumburg-Müller har flere ting at kæmpe med efter abort 

Selv om den danske tv-stjerne Christiane Schaumburg-Müller for bare lidt under to uger siden oplevede det ubærlige at miste sit ufødte barn, er hun allerede indstillet på at kæmpe videre.

TV-vært og iværksætter Christiane Schaumburg-Müller fotograferet i anledningen af sin 40-års fødselsdag i sit hjem i Gentofte. Hun har for nylig mistet sit ufødte barn.

TV-vært og iværksætter Christiane Schaumburg-Müller fotograferet i anledningen af sin 40-års fødselsdag i sit hjem i Gentofte. Hun har for nylig mistet sit ufødte barn. 

Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

- Jeg er klar til, hvad der føles som min første træning i 2022, skriver hun i sin historie på Instagram efter sin uønskede abort.

Derefter fortsætter hun:

- Det er først senere, men skal lige være mentalt klar på, at jeg ikke starter, hvor jeg slap. Men i  stedet skal kæmpe mig tilbage til noget kropsstyrke stille og roligt. Kæmpe, kæmpe, kæmpe, skriver hun. 

Totalt kampklar

Hun taler også til sine mange tusinde følgere på Instagram.

' Jeg vil også lige sige, at jeg er totalt kampklar på at få noget styrke tilbage i min krop. Dels fordi, jeg tænker, at hvis jeg er så heldig at blive gravid igen, så kan jeg jo også godt, muligvis i hvert fald se frem til igen at blive sygemeldt og ja - skulle være så syg, så syg, så syg, - I mange, mange, mange uger', lyder det åbenhjertigt fra tv-kendissen.  

For under to uger siden mistede hun og hendes forlovede Daniel Åxman det barn hun har båret rundt på i maven i 21 uger.

'Den fineste dreng'

Her fortalte hun også om den store sorg på Instagram:

'I 21 uger bar jeg dig i maven - ventede så ængsteligt på at få dig i mine arme. Du blev til i kærlighedens tegn og fra dag 1 af graviditeten har vi elsket dig og ventet på dig med længsel. Halvvejs blev dit stoppested og i torsdag fødte jeg dig - den fineste dreng. Du er en stjerne på himlen nu. Smukkeste du', skrev hun. 

Er i forvejen mor

I opslaget fortæller tv-værten, at sønnen skulle have haft navnet 'Columbus'.

Christiane Schaumburg-Müller er i forvejen mor til sønnen Constantin, som hun har sammen med rapperen Liam O'Connor.

Hendes forlovede Daniel Åxman har to døtre fra et tidligere forhold.

Sammen har de endnu ingen børn.

Del din kommentar