Skip to main content

Gemmer sig for advokaterne

Prins Andrews sikkerhedsfolk har af flere omgange forhindret advokater i at aflevere retsdokumenterne i Virginia Guiffre sagen til ham 

Prins Andrew er tilsyneladende ikke interesseret i at tage imod retsdokumenterne i forbindelse med sex-anklagerne fra Virginia Guiffre imod ham.
Prins Andrew er tilsyneladende ikke interesseret i at tage imod retsdokumenterne i forbindelse med sex-anklagerne fra Virginia Guiffre imod ham.Foto: Scanpix/REUTERS/Toby Melville/File Photo

Prins Andrew har angiveligt lukket sig godt og grundigt inde i sin bolig, Royal Lodge, i Old Windsor.

Simpelthen for at forhindre, at advokater for Virginia Guiffre, der har anklaget prinsen for sexmisbrug af hende, i at aflevere rets-dokumenterne i sagen.

Det skriver The Sun.

Stoppet af sikkerhedsvagter

Ifølge mediet har hans sikkerhedsvagter oven i købet af flere omgange forhindret advokaterne i at nå ind på ejendommen.

Virginia Guiffre har anlagt et civil søgsmål mod prinsen ved en distriktsdomstol i New York.

Hendes påstand er, at hun af tre omgange er blevet seksuelt misbrugt af prinsen for 20 år siden, da hun endnu ikke var fyldt 18 år.

Da der er tale om et civilt søgsmål, skal Andrew have retsdokumenterne udleveret personligt, inden sagen kan komme for en dommer.

Kan blive til udeblivelsessag 

Hvis han fortsat nægter at modtage dem, kan sagen blive til en såkaldt 'Default Judgment' eller 'udeblivelsessag', hvor der afsiges dom ud fra sagsøgers påstande.

The Sun skriver dog, at der ifølge kilder tæt på sagen vil blive gjort yderligere forsøg at aflevere dokumenterne.

Del din kommentar