Skip to main content

Her skal Frederik og Mary bo

Det danske kronprinspar er indviteret til at bo hos kong Willem-Alexander og dronning Máxima under deres besøg i Holland

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary står mandag og tirsdag i spidsen for et større dansk erhvervsfremstød i Holland.

Nu oplyser kongehuset på de sociale medier, at kronprinsparret ankom til Rotterdam Lufthavn søndag aften efter, hvor de blev modtaget af ambassadør Jarl Frijs-Madsen samt Anne Ege Møller, der er souschef på ambassaden.  

Bor hos gode venner

Desuden - og lidt overraskende - at de under besøget skal bo hos gode venner.  

- Deres Majestæter Kong Willem-Alexander af Nederlandene og Dronning Máxima, har indbudt Kronprinsparret som gæster i Majestæternes officielle residens, fremgår det af Instagram.

Erhvervsfremstødet, der har særligt fokus på grøn omstilling og digital sundhed, indledes i dag med en åbningsceremoni i New Babylon Conference Centre i Haag.

Frederik og Mary står i disse dage i spidsen for et større, dansk erhvervsfremstød i Holland. Under besøget er kronprinsparret indkvarteret hos det Hollandske kongepar.
Frederik og Mary står i disse dage i spidsen for et større, dansk erhvervsfremstød i Holland. Under besøget er kronprinsparret indkvarteret hos det Hollandske kongepar.Philip Davali/Ritzau Scanpix
Det hollandske kongepar ses her sammen med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary under et besøg i København i marts 2015.
Det hollandske kongepar ses her sammen med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary under et besøg i København i marts 2015.Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix
Del din kommentar