Intet måtte gå til spilde
Prins Henrik tillod den kongelige kok at ændre på menuerne, hvis det kunne redde rester fra skraldespanden
Prins Henrik fandt sig ikke i, at det kongelige køkkenpersonale smed madrester ud.
Det fortæller kokken Jesper Vollmer ifølge Ekstrabladet i programmet 'Overskud' på Radio 4.
Han har tidligere arbejdet 10 år i køkkenet for kongehuset.
Ganske problematisk
I programmet fortæller han også, at håndtering af madrester var ganske problematisk. For der var altid på forhånd aftalt en madplan for ugen med prinsen.
- Så jeg kunne ikke få de rester ind igen. Han vidste jo, hvad han skulle spise dagen efter, siger Jesper Vollmer.
Fik carte blanche
Men det mente Henrik nu nok, der kunne findes en løsning på - og det blev der.
- Jeg fik carte blanche til at ændre i menuen på daglig basis, hvis der var rester. Det mad, der gik ud, blev så lavet om på en anden måde, fortæller den tidligere, kongelig kok i programmet.