Skip to main content

Spiste rester med ambassadøren

Marie til alternativ middag på den franske ambassade

Prinsesse Marie deltog mandag ved en alternativ middag på den franske ambassade i København, hvor fokus var rettet mod madspild.
Prinsesse Marie deltog mandag ved en alternativ middag på den franske ambassade i København, hvor fokus var rettet mod madspild.Emil Helms/Ritzau Scanpix

Det var til en menu kreeret af 'rester', prinsesse Marie mandag deltog ved en 'Stop Spild Af Mad-middag' på den franske ambassade i København.

Det fremgår af et videoopslag, kongehuset har delt på Instagram.

Budt velkommen med blomster

Her ser man prinsessen ankomme og blive modtaget af blandt andet den franske ambassadør Caroline Ferrari, fødevareminister Rasmus Prehn samt stifter af og bestyrelsesformand for Stop Spild Af, Mad Selina Juul. 

Desuden ambassadørens 11-årige datter Madeleine, der byder Marie velkommen med blomster.

Middagen var arrangeret af den franske ambassade og organisationen Stop Spild Af Mad i anledning af, at det onsdag den 29. september er 'International Madspildsdag'.

En årlig tradition

Der er tale om en årlig tradition, der går på skift mellem forskellige ambassader i Danmark, og som skal sætte fokus på at bekæmpe madspild.

Stop Spild Af Mad-middagen har til formål at samle toneangivende fødevareaktører og give inspiration til kampen mod madspild. 

Del din kommentar