Skip to main content

-Jeg kan ikke overskue det

Der er sommerfugle i maven hos kagekendissen Micki Cheng, som forud for årets "Vild med dans" både glæder sig, men også frygter for sin dansekyndighed

Den tidligere deltager i "Den Store Bagedyst" Micki Cheng er nervøs for at gå på gulvet for første gang, men finder stor tryghed i sin dansepartner, Jenna Bagge.
Den tidligere deltager i "Den Store Bagedyst" Micki Cheng er nervøs for at gå på gulvet for første gang, men finder stor tryghed i sin dansepartner, Jenna Bagge.Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Ifølge den tidligere deltager i "Den store Bagedyst" Micki Cheng kan han slet ikke danse.

Derfor bliver det en udfordring, når han skal lære at mestre danse som cha-cha-cha, rumba og vals, sammen med sin partner, den professionelle danser Jenna Bagge, i årets udgave af "Vild med dans".

- Jeg har ingen moves, virkelig. Jeg har ingen, siger Micki Cheng og fortsætter:

- Jeg kan kun et dansemove, som jeg kalder studsen, hvor jeg vender ryggen til dansegulvet, finder et hjørne og sætter mig ned med min drink.

Derfor håber han, at "Vild med dans" kan give ham nogle mere brugbare dansetrin, så det ikke går helt i kage.

Tilbage i 2015 nåede kagekendissen hele vejen til finalen i DR-programmet "Den store bagedyst" med sine imponerende kagekreationer.

Svært at lære

Men det er svært at lære de lange og komplicerede koreografier, som "Vild med dans" kræver, fortæller han.

- Jeg synes, det er sjovt, og jeg kan huske trinnene. Men der er så mange krav, for det er jo både trin, og så skal man have strakte ben, og så skal man have pæne hænder, en ordentlig holdning og så må ansigtet ikke være for anstrengt.

Men kagekendissen er klar til de mange udfordringer, som "Vild med dans" byder på, da han er et stort konkurrencemenneske og gerne vil præstere godt i programmet, som han har fulgt med i mange sæsoner.

Tilbage i 2015 nåede den kagekyndige Micki Cheng hele vejen til finalen i DR-programmet "Den Store Bagedyst" med sine imponerende kagekreationer. Det er den ottende sæson for den professionelle danser Jenna Bagge. Sidste år dansede hun med Albert Rosin Harson, som hun nu er blevet kærester med.
Tilbage i 2015 nåede den kagekyndige Micki Cheng hele vejen til finalen i DR-programmet "Den Store Bagedyst" med sine imponerende kagekreationer. Det er den ottende sæson for den professionelle danser Jenna Bagge. Sidste år dansede hun med Albert Rosin Harson, som hun nu er blevet kærester med.Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

- Hvis nogle siger, at jeg ikke kan noget, så gør jeg det, indtil jeg kan det, siger Micki Cheng og fortsætter:

- Vi havde faktisk en træning, hvor Jenna ikke lavede noget, hvor det kun var mig, som rettede alle mine fejl, og så sad Jenna og satte musik på, mens jeg insisterede på at fortsætte, indtil jeg havde styr på mine fejl, siger han.

-Kan ikke overskue premieren

Men det er ikke uden nerver, at Micki Cheng træder ud på dansegulvet næste fredag. Faktisk tæller han ned til premieren med en lille smule frygt.

- Jeg kan faktisk slet ikke overskue, at det er lige om lidt. Lige så meget som jeg glæder mig, lige så bange er jeg også, siger han.

Ved premieren af "Vild med dans" fredag den 10. september skal parret danse en cha-cha-cha.

Del din kommentar