Skip to main content

Justin Bieber bundet til dropstativ

Justin Bieber måtte aflyse en række koncerter tidligere på sommeren, da han blev ramt af ansigtslammelse

Verdensstjernen Justin Bieber optræder onsdag aften på årets Smukfest i Skanderborg.

Tidligere på dagen landede han i Billund og blev foreviget af Ekstra Bladets fotografer, mens han kom gående med et dropstativ.

Der er ikke nogen oplysninger om, hvorfor han havde et dropstativ med sig, om det overhovedet er hans, eller hvilken væske der er i dropposen.

Tavs om dropstativ

Det fremgår heller ikke, om dropstativet har relation til den virusinfektion, der gjorde Justin Bieber lam i den ene side af ansigtet tidligere på sommeren.

Den 28-årige canadiske popstjerne fik konstateret lidelsen Ramsay Hunts-syndrom, som tvang ham til at aflyse flere koncerter kort inden Smukfest.

Lammet

Justin Bieber lagde efterfølgende en video ud på Instagram, hvor man tydeligt kunne se, at hans ene side af ansigtet var lammet.

- Med hensyn til jer, som er frustrerede over, at jeg har været nødt til at aflyse koncerter: Jeg er fysisk ude af stand til at gennemføre dem. Det er ret alvorligt, lød det dengang fra den prisvindende popstjerne.

- Jeg ville ønske, at det ikke var sådan, men min krop prøver at fortælle mig, at jeg skal sænke tempoet, sagde han.

Bekræfter optræden på Smukfest

Efter flere ugers uvished bekræftede Smukfest i et opslag på Facebook i midten af juli, at sangstjernen ville komme forbi Bøgeskoven.

Justin Bieber var koblet til et dropstativ, da han landede i Billund Lufthavn

Justin Bieber var koblet til et dropstativ, da han landede i Billund Lufthavn

Lisa O''connor/Ritzau Scanpix

- Vi skulle hilse fra Justin Bieber og sige, at han starter sin turné i Italien som planlagt den 31. juli og dermed selvfølgelig også kommer og fester med os i Skanderborg onsdag den 3. august. Det er vi bare så glade for, lød det i opslaget.

Patienter med Ramsay Hunts-syndrom kan ifølge den britiske ngo Facial Palsy UK være helbredt allerede efter få uger. Men hvis virussets skade på nerven er alvorlig, kan det tage længere tid.

Del din kommentar