Skip to main content

Kæresten kan selv

Bagedyst-stjernen Frederik Haun følte et større pres, fordi han har en kendt kæreste

Bagedyst-stjernen Frederik Haun følte, at han havde noget ekstra at bevise, fordi han er kærester med Morten Kjeldgaard fra 'Vild med dans'.
Bagedyst-stjernen Frederik Haun følte, at han havde noget ekstra at bevise, fordi han er kærester med Morten Kjeldgaard fra 'Vild med dans'.Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

For tiden kan man se Frederik Haun bage flotte kager lørdag efter lørdag i 'Den store bagedyst'. 

Den 30-årige bagedyst-deltager følte, at han havde noget ekstra at bevise, fordi han har en kendt kæreste - nemlig Morten Kjeldgaard, som danser med Pernille Blume i 'Vild med Dans'

Det fortæller Frederik Haun i et interview med SE og HØR.

- Jeg ville ikke have, at nogen tænkte, jeg var landet i det program, fordi jeg er Morten Kjeldgaards kæreste. Fandeme nej. Jeg skulle vise, at jeg var der, fordi jeg var god til at bage og kunne mit håndværk. Når jeg tænkte over, at det også skulle vises på tv, kunne jeg mærke, at mine skuldre lige faldt 10 centimeter, for nu havde jeg vist mit værd, fortæller han. 

Ser Bagedysten med kæreste og kageklub

Og man må i den grad sige, at Frederik Haun er lykkedes med at demonstrere sit talent. 

For to gange i træk har han vundet mesterbagerforklædet og kunnet kalde sig mesterbager.

Mesterbageren og kæresten er en del af en kageklub, som består af andre 'Vild med dans'-deltagere såsom Asta Björk, Jenna Bagge, Mille Funk og Martin Reichardt. 

Og faktisk har han set de to første programmer af 'Den store bagedyst' sammen med kageklubben, som bakker ham op fuldt ud. 

Frederik Haun fortæller til SE og HØR, at han håber, at han i fremtiden får mulighed for at dyrke sin kagehobby og lave mere tv ved siden af sit job som ejendomsmægler. 

Del din kommentar