Skip to main content

Kan du spotte detaljen?

Noget blev væk under dronningens statsbesøg i Tyskland 

Dronning Margrethe med det kostbare Perlepoire-smykkesæt. Læg mærke til brochen, der her mangler den midterste af i alt fem perler.
Dronning Margrethe med det kostbare Perlepoire-smykkesæt. Læg mærke til brochen, der her mangler den midterste af i alt fem perler.MICHELE TANTUSSI

Dronning Margrethe var ude for et lille smykke-uheld ved statsbanketten onsdag den 10. november på Schloss Bellevue i Berlin under sit officielle statsbesøg i Tyskland i sidste uge.

Det skriver Billedbladet.

Mistede kostbar perle

En af perlerne i den broche majestæten bar, faldt simpelthen af.

Uheldet fremgår også tydeligt af de billeder, der blev taget i forbindelse med, at dronningen ankom til begivenheden sammen med kronprins Frederik og andre, der blev taget senere under banketten.

Dronning Margrethe og kronprins Frederik ved ankomsten til statsbanketten på Schloss Bellevue i Berlin, hvor brochen stadig var intakt.

Dronning Margrethe og kronprins Frederik ved ankomsten til statsbanketten på Schloss Bellevue i Berlin, hvor brochen stadig var intakt.

John Macdougall/AFP/Ritzau Scanpix

Perlen blev dog heldigvis hurtigt fundet, og vil efter hjemkomsten til Danmark  blive sat på plads på brochen, der ifølge Billed Bladet hører til det kostbare Perlepoire-smykkesæt, som også består af diadem, halskæde og øreringe.

Det blev fremstillet til prinsesse Louise af Nederlandene, der var datter af Friedrich Wilhelm 3. af Preussen.

Del din kommentar