Mads Steffensen: -Det betyder noget

Dilemma-værten er ikke i tvivl

Offentliggjort Sidst opdateret

Mads Steffensen er en af Danmarks mest populære radioværter, og lige nu er han travlt optaget med sin populære podcast 'Mads og A-holdet'.

Men der er også andre spændende projekter på vej.

Klar på tv igen

- Og så har jeg noget på fjernsyn senere på året, afslørede han til Kendte.dk ved premieren på filmen 'Den sidste rejse' i Grand Teatret forleden. 

Hvad hans kommende tv-projekt præcis indebærer holder han dog tæt til kroppen.

 - Jeg kan ikke sige noget om det endnu, sagde han hemmelighedsfuldt.

Følger op på lytternes dilemmaer

Udover den ugentlige podcast, hvor Mads og hans hold diskuterer lytternes dilemmaer, er der også kommet en ny tilføjelse.

 - Vi har gennem et stykke tid lavet podcasten 'Mads og A-holdet følger op', hvor vi taler med dem, vi har givet gode råd. Det betyder, at vi følger op på dilemmaer, vi har haft til debat, forklarede Mads Steffensen.

Rørende at lytte til historierne

- Jeg synes altid, det er meget rørende at få feedback. Ofte har vores svar foranlediget, at folk er kommet videre, fortalte han og understregede, hvor meget programmet betyder for ham.

Programmet skal gøre en forskel

- Det er jo alt det, jeg gerne vil med programmet – at få bevist, at det betyder noget. Det rammer os alle at havne i den slags situationer med vores relationer. Det kan vi alle lære noget af, tilføjede han.

Radioen står hans hjerte nær

Hvis man sætter Mads Steffensen overfor dilemmaet, hvad han foretrækker, tv eller radio, er han ikke i tvivl.

- Lyd og radio, hvor det hele startede for mit vedkommende. Det er kun ordet, os i studiet, og lytterne er ude bag vinduerne. Og dem skal vi gøre noget godt for, sagde han.

Powered by Labrador CMS