Marianne Eihilt: - Jeg skal geare ned

Dansedommeren skal slappe af efter en hektisk periode

Offentliggjort

Efter 'Vild med Dans' fredag aften skulle Marianne Eihilt allerede være klar til at stå op klokken fire om morgenen dagen efter for at nå et fly to timer senere til Mallorca.

Her skal hun tilbringe nogle afslappende dage.

- Jeg ser frem til at være sammen med ti familiemedlemmer, så det fylder det hele hos mig, sagde dansedommeren til Kendte.dk.

Familiehygge

- Jeg skal prøve at geare lidt ned, så jeg har taget nogle spillekort og 'Sorteper' med til børnene. Vi skal hygge os og spise lidt nede på stranden. Lige nu siger den 25 grader, lød det fra dansedommeren, der netop har afsluttet en hektisk periode med dansekonkurrence og sit eget danseinstitut 'Let's Dance' i Aarhus.

Runder et skarpt hjørne

Tirsdag fylder Marianne Eihilt 50 år.

- Og så er det jo rigtigt, jeg har fødselsdag, men jeg tænker ikke så meget over alderen - er bare glad for at være til, fortsatte hun med et smil.

Et stærkt dommerteam

Dommerpanelet er i denne sæson blevet reduceret fra fem personer til en lille trio, som også inkluderer Sonny Fredie-Pedersen og den nye, Lene James Mikkelsen.

- Og det er godt at få Lene på holdet. Jeg kan kun sige, at vi har det hyggeligt og afslappet sammen. Jeg ved ikke, hvordan det opfattes hos seerne, men vi hygger os rigtigt meget, sagde hun.

Exit Victor og Mille

Om aftenens farvel til Victor og Mille sagde Marianne Eihilt:

- Der har været mange følelser på spil i aften, og det har været en dejlig aften. Men man kan aldrig rigtigt regne med noget. Det er så svært at forudse, hvad der sker i dette program.

Marianne Eihilt sammen med dommerbordets nye medlem, Lene James Mikkelsen.
Powered by Labrador CMS