Skip to main content

Mascha Vang bryder i gråd

I årets "Vild med dans" skal proffen Thomas Evers Poulsen lære influenten Mascha Vang hæl og tå. Et match, begge parter er mere end begejstret for

Det er den 16. sæson for den professionelle danser Thomas Evers Poulsen, som tidligere har vundet programmet tre gange. Macha Vang har tidligere deltaget i flere realityprogrammer som "Paradise Hotel". I dag arbejder hun som influent.
Det er den 16. sæson for den professionelle danser Thomas Evers Poulsen, som tidligere har vundet programmet tre gange. Macha Vang har tidligere deltaget i flere realityprogrammer som "Paradise Hotel". I dag arbejder hun som influent.Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Da Mascha Vang sagde ja til at deltage i årets "Vild med dans", havde hun et eneste håb. Det var at danse med veteranen og den tredobbelte vinder Thomas Evers Poulsen.

Derfor var det en ovenud lykkelig Mascha Vang, som mødte sin nye dansepartner i et dansestudie i Kolding, hvor hun bor.

- Jeg havde lovet mig selv, at jeg ikke skulle være for højtråbende og sprudlende.

- Men så ser jeg Thomas, og først så skriger jeg, så hopper jeg lidt, og så begynder jeg at tude. Jeg var bare så glad, jubler Mascha Vang.

Gensidig begejstring

Og Thomas Evers Poulsen er mindst lige så begejstret.

Han er nemlig vild med Mascha.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg skal danse med Mascha. Vi giver begge rigtig meget af os selv på de sociale medier og er meget ens på den måde.

- Jeg får lyst til at råbe: "Vi er klart det bedste match", siger Thomas Evers Poulsen.

Erfaren herre

Det er en særdeles erfaren herre, som skal lære Mascha Vang at mestre danse som wienervals, jive og quickstep.

I 16 sæsoner har Thomas været en af de 12 professionelle dansere og har vundet "Vild med dans" hele tre gange. Senest i sidste sæson, hvor han vandt med skuespillerinden Merete Mærkedahl.

Derudover har han også prøvet kræfter med dommertjansen, som han indtog i anden sæson af programmet.

Tager hensyn til familielivet

Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen kommer til at danse halvdelen af tiden i Kolding og halvdelen af tiden i København, så influenten har mulighed for at være hjemme med sin kæreste, Troels Krohn Dehli, kærestens to børn og sin datter, Hollie Nolia, under programmet.

- Jeg har ikke lyst til at være for meget væk fra min datter, derfor er det koordineret sådan. Men jeg skal selvfølgelig være en del væk.

- Heldigvis har jeg en kæreste, som har et arbejde med almindelige arbejdstider, som gør det muligt for mig at fise rundt til sådan noget her, mens han passer ungerne, siger hun.

Smukke kostumer

En anden vigtig årsag til, at Mascha Vang sagde ja til programmet, er muligheden for at danse i de mange smukke kostumer, forhåbentlig fredag efter fredag.

Men fordi hun frygter for at ryge ud af programmet uden at have danset i de bedste kjoler, har hun bedt om at danse i en farverig kjole til det første show.

- Jeg gider ikke vente med alle de gode kjoler. Vi skal starte ud i nogle yndlingsfarver, jeg vil ikke have en sort kjole på i begyndelsen. Der skal være kapow på, siger Mascha Vang.

"Vild med dans" får premiere fredag den 10. september klokken 20 på TV 2.

Del din kommentar