Skip to main content

Nu er den her

Femte sæson af "Sygeplejeskolen" er på trapperne

Det vakte glæde for mange seere, da TV 2 sidste år bekræftede, at der kommer en femte sæson af Charlie-serien "Sygeplejeskolen".

Og nu afslører en af seriens hovedrolleindehavere Molly Egelind premieredatoen.

- Så er det endelig officielt. 25. september er vi tilbage på TV 2 Play, skriver hun i et opslag på Instagram og fortsætter:

- (Jeg) håber virkelig, at I vil tage godt imod denne sæson. Jeg er selv meget stolt af det, vi har bedrevet.

Kærlighedsdrama

På kanalen TV 2 Charlie får den premiere en uge senere - søndag den 2. oktober, skriver en af seriens skuespillere Anna Stokholm i en story på Instagram.

Sammen med Molly Egelinds opslag følger et smugkig på den nye sæson, hvor der endnu en gang er lagt op til kærlighedsdrama.

Serien om de unge sygeplejerskestuderende i 1950'erne har taget Danmark med storm, og den er hurtigt blevet en af de mest populære dramaserier.

I fjerde sæson så i gennemsnit 450.000 danskere med hver søndag aften på TV 2 Charlie.

Ender de som kernefamilie?

En lang række danske skuespillere medvirker. 

Man kan blandt andet møde Molly Egelind som den initiativrige sygeplejerskeelev Anna, Jens Jørn Spottag som overlægen Bent og Kasper Dalsgaard som Annas kæreste, Ole.

Det er nogle af de nøglefigurer, som femte sæson vil kredse om, har producer Mette Heiberg tidligere fortalt.

- Vi skal blandt andet se, om Anna og Oles forhold klarer skærene, nu hvor Ole er blevet ansat i Annas fars firma, og om Nina og Bent bliver en rigtig 50'er-kernefamilie med far, mor og barn, har hun sagt.

De første fire sæsoner af seersuccesen ligger tilgængelige på TV 2 Play. Femte sæson får premiere på streamingtjenesten 25. september.

Kasper Dalsgaard og Molly Egelind er også med som par i femte sæson af "Sygeplejeskolen".
Kasper Dalsgaard og Molly Egelind er også med som par i femte sæson af "Sygeplejeskolen".Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Del din kommentar