Pilou Asbæk med udsigt til milliongevinst 

Har sat hundedyr Københavner-lejlighed til salg

Offentliggjort

Pilou Asbæk pakker flyttekasserne og sælger nu sin lejlighed i hjertet af København.

Det skriver boligsiden Boliga i en pressemeddelelse.

Lejligheden er sat til salg for 14,8 millioner kroner.

For det beløb kan en ny ejer sætte nøglerne i døren til 170 kvadratmeter fordelt på fem værelser.

Sætter pris på

- Den er perfekt til dem, der sætter pris på arkitektur med sjæl og historie, men som samtidig ikke vil gå på kompromis med kvalitet og gode materialer. Blandt andet snedkerkøkkenet, pejs, walk-in-closet og et lækkert, stort badeværelse, lyder det blandt andet i beskrivelsen fra ejendomsmægleren.

Har man brug for lidt luft, har lejligheden også en altan. Herfra er der kig til Vor Frelsers Kirkes snoede spir mod den ene side og Københavns grønne volde på den anden side.

Elevator i opgangen

Boligen ligger på tredje sal, men der er elevator i opgangen.

Adressen er på Dronningensgade, som ejendomsmægleren kalder for en af byens bedste beliggenheder og en sjælden perle, der er udsøgt og ugeneret.

- For at nå lejligheden går man gennem et charmerende brostensbelagt gårdmiljø, hvor historiens vingesus straks kan mærkes, lyder det i salgsannoncen.

Pulsen falder

- Allerede ved indtrædelsen i gården falder pulsen, og byens travlhed forsvinder. Det er svært at forstå, at Rådhuspladsen kun ligger seks minutters cykeltur væk. Om aftenen flyver mursejlerne langs tagene og synger, hvilket skaber en følelse af sydlandske himmelstrøg.

Ifølge Boliga købte Pilou Asbæk lejligheden tilbage i 2017 for 9.395.000 kroner.

Bliver den solgt til den nuværende udbudspris, lyder provenuet på 5.405.000 kroner.

Det fremgår ikke, hvor Pilou Asbæk skal flytte hen. I øjeblikket befinder han sig på Færøerne, hvor han er ved at indspille en ny film.

Fik gennembrud i 'Borgen'

Pilou Asbæk, der privat er gift med dramatikeren Anna Bro, som han har en datter sammen med, fik sit store gennembrud i DR-dramaet "Borgen" i 2010.

Det bragte ham hurtigt til Hollywood, hvor den 42-årige skuespiller blandt andet har medvirket i fantasysuccesen "Game of Thrones" og i genindspilningen af "Ben-Hur".

På dansk film og tv er Pilou Asbæk kendt for sin prisvindende præstation i fængselsdramaet "R" og for hovedroller i "9. april", "Krigen" og "Kapringen" og senest i "Når befrielsen kommer".

Privat er Pilou Asbæk gift med dramatikeren Anna Bro, som han har en datter sammen med.
Powered by Labrador CMS