Skip to main content

Raser over satirisk sitcom

Prins Charles kalder sitcom fremstilling af sig selv for ondskabsfuld

Prins Charles er angiveligt ikke den store fan af den satiriske sitcom-serie 'The Windsors', der skildrer livet i det britiske kongehus.
Prins Charles er angiveligt ikke den store fan af den satiriske sitcom-serie 'The Windsors', der skildrer livet i det britiske kongehus.Foto: Scanpix/ Kirsty O'Connor/Pool via REUTERS

Prins Charles er angiveligt ikke den store fan af den satiriske Channel 4 sitcom-serie 'The Windsors', der skildrer livet i den britiske kongefamilie.

Det fortæller komikeren Harry Enfield, der gør sig som netop prinsen i serien, ifølge Mirror i det populære Channel Four -Show.

- Jeg har fået at vide, Charles synes, den er ondskabsfuld. At den er 'rådden', fortæller han.

Nogle scener 'bidder'

Han erkender også, der er scener, der 'bidder' og kommer med et eksempel hvor 'Wills' spørger Charles, om de egentlig ikke er spild af tid.

Henry Enfield, der spiller prins Charles i sitcom-serien.
Henry Enfield, der spiller prins Charles i sitcom-serien.Foto: Wikimedia Commons

- Og nå ja, der svarer Charles: Altså nogen betaler mig 19 millioner pund om året for at gøre et eller andet, fortæller Harry Enfield og tilføjer.

- Det er den slags satire, jeg formoder kan betragtes som ondskabsfuld.

Hellere Charles end Boris

Så disker han eller op med en melding om prins Charles.

- Hvis vi alle lyttede til ham, ville vi ikke have de problemer i verden, vi har. I min version er han lidt af en 'tosse', men i virkeligheden så jeg hellere ham som premierminister end Boris. Jeg har respekt for ham, siger han.

Del din kommentar