Skip to main content

Reagerer på Christianes exit

Christiane Schaumburg-Müller vender ikke tilbage som vært på "Vild med dans", og derfor skal Sarah Grünewald have en ny makker ved sin side i sæson 19

Sarah Grünewald har udgjort værtsduoen i "Vild med dans" med først Claus Elming og siden Christiane Schaumburg-Müller. Nu skal hun have en tredje makker efter Christiane Schaumburg-Müllers exit. (Arkivfoto).
Sarah Grünewald har udgjort værtsduoen i "Vild med dans" med først Claus Elming og siden Christiane Schaumburg-Müller. Nu skal hun have en tredje makker efter Christiane Schaumburg-Müllers exit. (Arkivfoto).Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Når "Vild med dans" blænder op for sæson 19 senere på året, er det med en ny medvært ved Sarah Grünewalds side.

Christiane Schaumburg-Müller har nemlig valgt at stoppe som vært på det uhyre populære program.

Det oplyser hun i et interview med Ritzau i anledning af sin 40-års fødselsdag.

- Jeg har valgt, at jeg ikke skal lave "Vild med dans" i år, selv om det er et drømmejob. Jeg har fokus på familien og vores planer. Og så er jeg begyndt at tænke meget over, hvad mine fremtidige år karrieremæssigt skal indebære.

- Jeg tror, at jeg skal ruskes lidt, og så er det, jeg laver denne her disruption for at bygge noget nyt op, fortæller Christiane Schaumburg-Müller

Derfor er hun altså ikke at finde på dansegulvet i år. 

Grünewald vender tilbage

Men sikkert og vist er det, at Sarah Grünewald vender tilbage i "Vild med dans".

Det er planen, oplyser programmets redaktør, Thomas Strøbech.

- Nu kigger vi mod 19. sæson af "Vild med dans", hvor den her ændring giver anledning til, at vi kaster brikkerne op i luften og kigger med nye og friske øjne på rammerne for programmet. Vi glæder os til at kunne fortælle mere, når brikkerne falder på plads, siger han og fortsætter:

- Vi gør os altid umage for at komme med nye tiltag, og der er ingen tvivl om, at næste sæson af "Vild med dans" bliver både ny og spændende og uden tvivl festlig, forsikrer Thomas Strøbech.

Samtidig sender han en stor tak til Christiane Schaumburg-Müller.

- Christiane har i syv sæsoner både været en fantastisk vært med masser af personlighed og begejstring og en rigtig god kollega på "Vild med dans". Det vil vi og resten af Vild med dans-familien gerne sige hende en kæmpestor tak for.

Ikke færdig med tv

Christiane Schaumburg-Müller forlader "Vild med dans" med at sige på gensyn.

Hun er i dialog med TV 2 om, hvad der skal ske, fortæller hun til Ritzau i anledning af sin 40-års fødselsdag.

- Jeg er slet ikke færdig med at lave tv. Men i takt med at jeg fylder 40 og føler en større modenhed og voksenhed, har jeg lyst til at lave noget mere autentisk og knap så låst, og hvor man mere mærker mig, siger hun og tilføjer:

- Men jeg tror ikke, at min tid hos "Vild med dans" er slut - næste år er der 20-sæsons jubilæum.

Del din kommentar