Skip to main content

Stjerne på hospitalet med corona

Bryan Adams er testet positiv for covid-19 for anden gang på blot en måned

Bryan Adams er blevet bragt til et hospital i Milano efter at være blevet testet positiv for covid-19 for anden gang på blot en måned.
Bryan Adams er blevet bragt til et hospital i Milano efter at være blevet testet positiv for covid-19 for anden gang på blot en måned.Mark Blinch/Reuters/Ritzau Scanpix

Den Canadiske musiker og sanger Bryan Adams er blevet bragt til et hospital i Milano, Italien, efter for anden gang i løbet af en måned at være testet positiv for covid-19.

Det oplyser han selv i et opslag på Instagram.

- Her er jeg, lige ankommet til Milano, og jeg er testet positiv for covid-19 for anden gang på en måned. Så det er afsted til hospitalet. Tak for al jeres støtte, skriver han.

I opslaget deler han også fotos fra lufthavnen, samt fra han bliver afhentet af en ambulance.

Måtte droppe stort arrangement 

Ifølge Deadline blev Bryan Adams også testet positiv den 30. oktober og måtte trække sig fra en planlagt optræden ved en ceremoni i forbindelse med Tina Turners optagelse i 'Rock and Roll Hall og Fame'. 

Her skulle han have sunget et medley af sange i duet med dagens hovedperson.

Er færdigvaccineret

Dengang kom det frem, at Bryan Adams var færdigvaccineret og i øvrigt ikke viste nogen symptomer.

Stjernen, der også er fotograf, er i Italien for at promovere Pirellis 2022-kalender, som han har 'skudt' billeder af store navne som Cher, Jennifer Hudson og Rita Ora til.

Det er ikke oplyst, hvor alvorligt 62-årige Bryan Adams, er ramt af smitten.

Del din kommentar