'Tour de Dans': Ingen ryger ud

'Vild med Dans'-deltagerne kan ånde lettet op fredag

Offentliggjort

’Vild med Dans’ er halvvejs i forløbet, når der tages hul på sjette afsnit fredag aften.

I den forbindelse præsenteres et helt særligt tema nemlig ’Tour de Dans’, der strækker sig over to uger.

Ingen frygt for udstemning 

Danserne får mulighed for at fokusere fuldt ud på deres performance – uden frygten for at blive stemt ud i denne omgang.

Vals, slowfox og rumba 

Temaet byder på en række spændende udfordringer for parrene. De skal optræde med dansestile som vals, slowfox og rumba.

Holddans og salsabattle 

For at gøre konkurrencen endnu mere intens skal deltagerne også konkurrere i en holddans, og i næste uge vil de blive sat på prøve i en salsabattle, hvor teknisk kunnen og samarbejde vil være i højsædet.

Tidligere Knæk Cancer-tradition

Traditionelt har ’Vild med dans’ i forbindelse med ’Knæk Cancer’-ugen haft et særligt program, hvor der heller ikke var nogen udstemning. ’Knæk Cancer’-formatet har dog ændret sig i år, og ’Vild med dans’ er ikke længere en del af den kampagne.

Giver parrene luft

Men producenterne har valgt at beholde det populære element, hvor ingen skal forlade konkurrencen midtvejs. Dette giver parrene mulighed for at fokusere mere på dansen, tage en kort pause fra konkurrencepresset, og samtidig få samlet ekstra point frem mod næste uge.

Aften fyldt med dans

Fredagens program vil som altid blive sendt i to dele. Så publikum kan glæde sig til endnu en aften fyldt med dans, intensitet og underholdning – uden at nogen skal tage afsked med drømmen om at vinde dansekonkurrencen.

Topkarakterer hele vejen rundt til Anna og Eugen for sidste uges præstation.
Powered by Labrador CMS