Uffes enke er ved godt mod

To år efter Alice Vestergaard mistede sin karismatiske politikermand, er hun kommet godt videre i livet

Udgivet

Uffe Ellemann-Jensen døde for to år siden i en alder af 80 år, og enken Alice Vestergaard dukkede op til premieren på ’En Ideel Ægtemand’ i Grønnegårds Teatret, København.

– Man må jo tilpasse sig, og sådan er det. Nu bor jeg i en lejlighed ved Tuborg Havn med elevator og udsigt til vandet, og det er dejligt, sagde hun, der ofte har været til udendørsteater i Odd Fellow Palæets have.

En fast tradition

– Det er en fast tradition at tage hul på sommeren med en tur i Grønnegårds Teatret. Uffe og jeg kom her gennem mange år, og det har jeg så fortsat med min datter Helene, sagde Alice Vestergaard til Kendte.dk.

Tættere forhold til børnene

Hendes børn, 57-årige Helene Ellemann-Jensen, arbejder med udviklingsbistand. Karen Ellemann-Jensen, 54, er medlem af Folketinget for Venstre, og så er der Jakob Ellemann-Jensen, der sidste år trak sig fra politik.

Det betyder blandt andet, at han har fået mere tid til familien.

Glæden i de små ting

– Ja, så ses vi oftere end tidligere, og det er dejligt, lød det fra Alice Vestergaard, der traditionen tro tager en tur til Svinkløv Badehotel med Jakob og børnebørnene.

- Det handler om at finde glæde i de små ting og holde fast i de gode minder, sagde Alice Vestergaard, der understregede vigtigheden af at være omgivet af familie og venner til støtte og opmuntring.

Alice Vestergaard i teatret med datteren Helene Ellemann-Jensen.
Powered by Labrador CMS