Marianne Eihilt fylder 50 år

Fejre fødselsdag på Mallorca med familien

Offentliggjort

Marianne Eihilt dansede sig ind i den danske underholdningsbranche som deltager i "Vild med dans" på TV 2. Den 8. oktober fylder hun 50 år og er stadig aktiv i dansens verden.

- Jeg har været så heldig, at jeg har kunnet gøre min hobby til mit arbejde. På den måde lever jeg jo af det, jeg har drømt om, siger Marianne Eihilt til Ritzau.

I 2019 fik den tidligere elitedanser mulighed for at afløse Britt Bendixen som dommer i det populære talentprogram. 

Dansede sig til sejr

Programmets 21. sæson blev skudt i gang i september, og Marianne Eihilt sad igen klar til at dømme danseduoerne bestående af en kendis og en professionel danser.

To gange dansede hun sig selv til en sejr i programmet - i 2007 med skuespilleren Robert Hansen og igen i 2008 med Joachim B. Olsen, der dengang var OL-kuglestøder.

Sammen med sin tidligere dansepartner, Brian Eriksen, grundlagde Marianne Eihilt i 2006 sin egen danseskole, Let's Dance, i Aarhus.

Skolen har i dag to lokationer og tilbyder 17 forskellige dansegenrer. Derudover planlægges ni danseturneringer rundt om i Danmark.

Marianne Eihilt under premieren på TV 2-programmet "Vild med dans" 20. september 2024. Dansedommeren har tidligere selv vundet førstepladsen i to sæsoner.

Danseskolen er drømmen

For Marianne Eihilt, der har danset fra tre-års alderen, er danseskolen en drøm, der er gået i opfyldelse.

- Jeg glæder mig egentlig bare over at komme på arbejde hver dag, for hver dag byder på noget nyt her i danseskolen.

Tidligere har Marianne Eihilt og Brian Eriksen deltaget i dansekonkurrencer. I årenes løb har de vundet syv danske mesterskaber, to sølvmedaljer ved EM og en bronzemedalje ved VM.

De seneste år har budt på en travl hverdag for dansedommeren.

- Jeg kører i et højt gear. Måske går det også lige stærkt nok i perioder. Men jeg har nogle fantastiske kollegaer, som er enormt søde til at hjælpe, når jeg har travlt.

Én weekend fri i måneden

Hun arbejder nu på at finde ro i hverdagen og har indført, at familien holder en weekend fri en gang om måneden. Det skrives ind i kalenderen. 

- Hvis det ikke står i kalenderen, kommer jeg til at fylde weekenderne med alt muligt andet.

Fødselsdagen fejrer hun med hele familien på Mallorca. De er væk fra lørdag til fredag, så hun kan være tilbage i Danmark i tide til at sidde klar i TV 2-dansestudiet fredag eftermiddag.

Marianne Eihilt bor i Skødstrup uden for Aarhus med sin mand og to børn.

Powered by Labrador CMS