Skip to main content

Efter skandale: Nu smiler Keld Heick igen

Det folkekære danskpop-idol gør ikke mere i sag om brud på rettigheder i valg-video 

Keld Heick har accepteret undskyldning i sag om brud på rettigheder i valg-video, og foretager sig ikke mere i sagen.
Keld Heick har accepteret undskyldning i sag om brud på rettigheder i valg-video, og foretager sig ikke mere i sagen.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Som Kendte.dk skrev onsdag den 10. november, røg dansk-pop ikonet Keld Heick helt oppe i det røde felt, da han erfarede, at et af hans og Tommy Seebachs numre, 'Hip Hurra, det er min fødselsdag', uberettiget er blev brugt i en valgvideo.

Gør ikke mere ud af sagen

Nu har synderen, Henrik Nielsen, der er konservativ borgmesterkandidat i Svendborg, givet en uforbeholden undskyldning, og i øvrigt også trukket valgvideoen tilbage.

- Jeg har accepteret hans undskyldning og gør ikke mere ud af sagen, fortæller Keld Heick til Kendte.dk. 

Han forklarer også, at teksten til sangen, som han har stået for, ikke er en del at videoen, men er blevet erstattet af en valgtekst, Henrik Nielsen selv står for.

- Henrik Nielsen har fortalt, at han ikke anede, det strider mod loven, og at han er rigtig ked af det, siger Keld Heick.

Sagen slutter måske ikke her

Det er dog slet ikke sikkert, at sagen slutter her. For også Tommy Seebachs to sønner, Rasmus og Nicolai, føler sig trådt på tæerne og kunne tænkes at kræve erstatning for misbrug af deres fars melodi. 

Kendte.dk har forsøgt at få en kommentar derfra, men det er endnu ikke lykkes. 

Del din kommentar