Justin Timberlake i lunken udgave

Popstjernen leverede torsdag en mærkbart indstuderet fest i Royal Arena, mener anmeldere

Offentliggjort

Det var en fesen omgang, da popikonet Justin Timberlake torsdag aften gæstede Royal Arena i København til den første af to koncerter.

Det skriver Ekstra Bladet i en anmeldelse.

- Megadyr koncert var desværre ren plug-and-play (tilslut, og tænd, red.) for Justin Timberlake. En slags rutineshow, hvor superstjernen kæmpede med for lidt nærvær og for mange enslydende sange, skriver Ekstra Bladet.

Den "nye halvgamle popprins" hoppede rundt i koreografier under en stor del af koncerten og var ikke meget til stede.

Det hele lød som noget, han havde indstuderet og både sunget og sagt mange aftener i streg på sin "Forget Tomorrow World Tour".

Dræbte festen

Avisen giver popstjernen tre ud af seks stjerner.

B.T. mener, at Timberlake selv dræbte festen med de 15.000 fans ved blandt andet at spille næsten hele sit nyeste album, "Everything I Thought I Was".

Det betød, at der "næsten skulle gå to timer, før festen rigtig kom i gang", skriver avisen.

- Holder man ud hele vejen, får man selvfølgelig den helt store afslutning med "Can't Stop The Feeling", "Sexyback" og ikke mindst "Mirror", hvor han iført seler hopper op på en kæmpe svævende lyskasse.

- Men det var dælme også lang tid at skulle vente, lyder det fra B.T., der også giver koncerten tre stjerner.

Danser godt

Avisen Danmark er mere begejstret og giver fire stjerner.

Dansetrinene, som Timberlake præsterer, "kan de færreste kopiere uden at vælte omkuld", skriver avisen.

Faktisk er enkelte af sangene på dansetrinenes præmisser. Og der er da også lidt for mange sange, som mange ikke kender.

Tre roser

- Selv om jeg elsker funk og et fedt beat, begynder jeg at småkede mig under "Let the Groove Get In" og "My Favorite Drug". Så er jeg lidt mere "Señorita"-typen, hvor funken stadig drypper ned fra stålkonstruktionerne, lyder det i anmeldelsen.

Alle tre aviser roser Timberlakes "Señorita"-performance.

Både B.T. og Ekstra Bladet kritiserer samtidig, at Justin Timberlake frabad sig, at der blev taget billeder i af ham i Danmark. Der er derfor ingen billeder fra koncerten.

Justin Timberlake frabeder sig, at fotografer tager billeder af ham i Royal Arena torsdag og fredag. Derfor er her et billede af ham fra Los Angeles i april tidligere på året.
Powered by Labrador CMS